Hallo, ik ben Jack

ProLignum Boomtechnisch Advies is gevestigd in Arnhem en is een deskundig en gespecialiseerd boomadvies- en boomverzorgingsbedrijf. Het bedrijf wordt geleid door Jack Loeffen (eigenaar). Het  verzorgingsgebied is in principe geheel Nederland, maar ook projecten in het buitenland ga ik niet uit de weg.

Waarom de naam ProLignum?

Het Latijnse woord Lignum betekent hout (of boom) en Pro = voor. Alles wat ik in mijn werk doe, is in de basis ook voor de boom.

Voorop staat bij mij het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en optimale klanttevredenheid, waarbij ik me zowel in het advies, als ook in de methode van uitvoering baseer op de resultaten van (wetenschappelijk) onderzoek van vooraanstaande Nederlandse en buitenlandse onderzoekers.  Bij het uitvoeren van alle opdrachten in eigen beheer, maar ook met de inzet van collega boomverzorgers en derden, vind ik het belangrijk dat er directe en korte communicatielijnen met de opdrachtgever zijn.

Door gedegen theoretische kennis omtrent de werking van bomen en hun omgeving, gecombineerd met de praktische ervaring van het werken in bomen, kan ProLignum u altijd van een nuttig en gericht (boom)technisch advies voorzien.

De in te zetten medewerkers zijn specialistisch opgeleid (minor Bomen in stedelijke omgeving, Hogeschool Van Hall-Larenstein) en in bezit van vaardigheidscertificaten European Tree Worker (ETW) en  European Tree Technician (ETT) i.o. Tevens ben ik lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB-ISA), waarbij ik de bestuursfunctie van penningmeester vervul. 

ProLignum Boomtechnisch Advies staat voor vakmanschap, kennis en kwaliteit en u kunt rekenen op een klantvriendelijke benadering van ervaren en deskundig personeel.